Шановні учні та батьки!

2020-03-16

У зв’язку з оголошенням карантину на всій території України до 03 квітня 2020 року увесь навчальний процес буде проходити у Дистанційному форматі.

Що це означає? Що таке Дистанційний формат? Усі учні будуть навчатися у зручному для них місці, не відвідуючи приміщення школи. При цьому вчителі надаватимуть необхідні матеріали та ставитимуть завдання в електронному вигляді через мережу Інтернет.

Також просимо зважити, що цей процес ще досить новий і далеко не ідеальний. Колектив школи робить все можливе, щоб максимально швидко та ефективно відновити навчання в новому форматі.

Як буде відбуватися комунікація з вчителями? Як можна поставити питання чи обговорити завдання? Кожному класу вчителі нададуть посилання в Viber/Telegram/WhatsApp групи, де буде проводитись оперативне оповіщення про всі події. По кожному з предметів викладачі запланують та повідомлять дати й час проведення групових відеоуроків, а також в якому форматі вони будуть проходити і за яким посиланням можна буде до них приєднатися.

Чи ставитимуть оцінки за такі уроки і що взагалі буде з оцінками? Оцінки будуть і буде оцінюватись якість засвоєних учнем знань. Механізм того, як буде проходити оцінювання, ще обговорюється.

Ми розуміємо, що такий формат новий та незвичний для багатьох учнів та вчителів, то ж робимо все можливе, щоб він був ефективним.

Кiлькiсть переглядiв: 115